Nieuws 13/12/2012 om 09:14

Samsung komt met Smartphoneprojector

Samsung heeft een mini- projector uitgebracht die speciaal is gemaakt voor de smartphone, maar kan tevens worden aangesloten op tablets en computers. De projector is met de afmetingen 60,4 x 116 x 11.2 mm kleiner dan de Galaxy SIII en weegt maar 108 gram. Met een resolutie van 640×360 is deze projector uitermate geschikt voor games, video’s en andere multimedia. Omdat de projector is ontworpen voor gebruik onderweg kan de accu 2 uur lang mee en is er een speaker ingebouwd. Samen met deze specificaties en de mooie afwerking van het apparaat is het een must have accessoire.

Tegenover de Galaxy Beam, waar de projector bovenop de smartphone was ingebouwd, is deze nieuwe portable projector makkelijker in gebruik. Het is mogelijk de smartphone te gebruiken terwijl je aan het projecteren bent en daarnaast is het ook mogelijk de projector aan te sluiten aan andere multimedia met behulp van een hdmi kabel.

De smartphone is in de huidige maatschappij niet meer weg te denken, denk aan functionaliteiten zoals wij eerder beschreven. Alles moet tegenwoordig onderweg te gebruiken zijn zoals internet, video’s en muziek, zo ook projectors. Al zijn er al draagbare projectoren op de markt, deze zijn allemaal net niet makkelijk mee te nemen en zijn van onbekende merken. Deze mini projector van Samsung is daarentegen mooi van design, van een bekend merk en makkelijk in de zak mee te nemen wat het veel toegankelijker zal maken voor het grote publiek.

Voor alsnog is de mini projector alleen te koop in Korea, wanneer deze projector in de winkels in Europa zal verschijnen is nog niet duidelijk.

Bron: Sammobile.com

 

 

Tags:

Reacties zijn gesloten